Klub čitalaca

Danas postoji sa ciljem pravovremenog i istinitog izveštavanja dostupnog svim građanima. Pretplatom na Danas i članstvom u Klubu čitalaca omogućavate nam da ostanemo samostalni i potvrđujete da u Srbiji ima mesta za slobodno novinarstvo!

UČLANI SE

Krajem devedesetih godina smo zabranjivani, prozivani, osujećivani na svakom koraku, ali ništa nije moglo da nas spreči da istinite i objektivne vesti objavljujemo svakog dana.

Nijedna vlast nije bila blagonaklona prema kritici, a smatramo da je to jedna od osnovnih uloga medija – da informiše građane i bude korektivni faktor u društvu i državi.

Uprkos svim izazovima redakcija Danasa je opstajala i uspevala da svoje čitaoce pravovremeno informiše.

Poslednjih nekoliko godina list Danas intenzivno razvija svoje onlajn izdanje na kojem beležimo konstantan trend rasta poseta. U ovom trenutku beležimo višemilionski broj poseta svakog meseca, ali nedostaje nam sredstava da naše online prisustvo na tržištu dalje unapređujemo i budemo još aktuelniji i nudimo kvalitetniji sadržaj.

Onlajn zajednica naših čitalaca je sve veća i veća i zato smo rešili da je okupimo „pod kapom“ Kluba čitalaca Danasa. Svaki član ima svoju člansku kartu, dobija PDF izdanje na mejl veče pre nego što se novine pojave na kioscima, a pritom članstvo im omogućava i brojne popuste na različitim mestima.

Ukoliko želite da i ubuduće nastavimo sa radom kao i do sada i još kvalitetnije, kupite Danas i postanite deo Kluba čitalaca Danasa za 990,00 dinara mesečno!

Učlanite se!

3 meseca

799,00  RSD

(mesečno)

UČLANI SE

6 meseci

799,00  RSD

(mesečno)

UČLANI SE

12 meseci

799,00  RSD

(mesečno)

UČLANI SE
* Spisak popusta je podložan promenama i ažuriraće se jednom mesečno.
Proverite na početku svakog meseca šta vam nudimo novo i da li sve isto kao i u prethodom periodu.