Četiri razloga da postanete član Kluba čitalaca Danasa

Četiri razloga da postanete
članovi Kluba čitalaca Danasa

pretplaćeni ste na PDF izdanje lista Danas

Sveže iz uredništva pravo u vaš inboks. Članovi Kluba čitalaca Danasa među prvima čitaju sutrašnje izdanje lista. Neposredno nakon zaključenja izdanja, a veče pre nego što se taj broj nađe u prodaji, članovima stiže PDF izdanje Danasa na mejl adresu.

imate neograničen pristup digitalnoj arhivi

Članovi Kluba imaju neograničen pristup celokupnoj digitalnoj arhivi lista Danas, od njegovog osnivanja 1997. godine do najnovijeg broja. Sa vremenske distance prisetite se važnih događaja u kojima ste možda i sami učestvovali, pročitajte intervjue sa ljudima koji su obeležili prethodne decenije i budite kritičniji prema sadašnjici.

ostvarujete popuste uz člansku karticu

Kao vlasnici članske kartice našeg Kluba čitalaca, članovi ostvaruju preko 50 popusta i pogodnosti kod naših partnera, poput knjižara, pozorišta, restorana ili kozmetičkih salona.

očekuju vas iznenađenja i posebni sadržaji

Bićete u prilici da učestvujete u zatvorenim tematskim predavanjima stručnjaka, da nominujete teme koje smatrate relevantnim za našu javnost, kao i da upoznate i komunicirate sa našim novinarima.

Pretplatite se i postanite član Kluba za 799 RSD mesečno, odnosno plaćajte vaš primerak Danasa manje od 30 RSD po broju.

Uplate se mogu vršiti karticom, PayPalom i uplatnicom, kako preko našeg sajta, tako i direktno na račun Dan Grafa.

Ukoliko pretplatu uplaćujete preko našeg sajta, novac će se svakog meseca automatski skidati sa vašeg računa sve dok sami ne otkažete pretplatu.

Ako novac uplaćujete direktno na naš račun biće neophodno obnavljati pretplatu po isteku svakog meseca. U nastavku su neophodni podaci za uplate na naš račun.

Žiro račun: 160 – 373974 – 56
Šifra plaćanja: 189
Model: nema
Poziv na broj: 300